Hlavní obsah
Článek

Je známo, že milostné scény mezi herci nepatří k těm oblíbeným. Hrát vášeň před filmovým štábem není nic příjemného. Jednu takovou chvíli si před kamerou musela střihnout i půvabná herečka Zuzana Vejvodová s kolegou Stanislavem Majerem.

V seriálu Jedna rodina představují nový zamilovaný pár a jejich vztah se pomalu vyvíjí. Půvabná herečka se tak před kamerami musela objevit v provokativním prádle, které však jen tak sundat nešlo. Krajkové prádlo postavě Kláry v seriálu koupila její maminka, kterou ztvárňuje Eva Holubová a snaží se jí do nového vztahu stále mluvit. Stejně tak její kamarádka, které se nový přítel nezdá.

„Nikdy jsem se v podobné situaci, jako je Klára, že jí někdo vztah chce rozmlouvat, nebo Petry, která chce Kláře poradit, v osobním životě naštěstí neocitla. Koneckonců si nemyslím, že je to dobrý nápad, hodnotit něčí vztah, ať už radou, nebo vlastní zkušeností. Je to zodpovědnost těch dvou, aby se poznali, a jejich rozhodnutí, jestli spolu chtějí být. A asi i já mám kamarádky, které mají na takovéto ,rady ' obdobný názor jako já,“ svěřila se s úsměvem půvabná herečka, která natáčení milostných scén s kolegou zvládla bravurně.

„A kdybych já byla v té situaci, kdy by mi kamarádčin přítel neseděl, držela bych se zpátky a netlačila bych svoje soudy někomu, kdo má právě o toho člověka zjevný zájem,“ řekla představitelka Kláry Zuzana Vejvodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám