Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nový seriál Primy Zákony vlka s sebou přináší i novou ústřední dvojici. Tvoří ji Linda Rybová (48) a Stanislav Majer (45). Znají se dlouho, ale zatím spolu nehráli.

„Se Standou Majerem se známe dlouho z různých průchodů Prahou, divadly a tak, ale nikdy jsme spolu nepracovali. A bylo to takové, jaké jsem si myslela, že to bude. Dobré,“ řekla Rybová. „Je proměnlivý a umí být takový, že nevíte, co je zač. Není na první dobrou,“ dodala.

Herci nemluví do castingu, všichni ale doufají, že si s hereckým partnerem budou rozumět a budou si sedět. Natáčení pak má úplně jiný drajv.

„Je rozhodně příjemné získat hereckého partnera, se kterým si rozumíte – a máte se případně rádi. A to s Lindou platí. My se známe tak zvláštně. Nemůžu říct, že bychom se znali dobře, ale úplně cizí jsme si taky nebyli. Spoustu let jsme se potkávali, zdravili se a občas jsme se viděli někde v divadle. Oba rádi jezdíme do Berlína na německé divadlo a obdivujeme ho. Leccos už jsme na sebe věděli. Troufám si říct, že se z nás během natáčení stali přátelé,“ říká Majer.

Na kolegyni se mu líbí i to, že mezi nimi panuje „zvláštní napětí“, jak uvedl. „Mám pocit, že do mě vidí. Má mě přečteného, někdy se mi zdá, že na mě ví všechny moje guilty pleasures.“

Rybová byla pro seriál jasná od začátku, a když se Majera zeptali, zda mezi nimi není nějaký problém, byl rád, že může odpovědět, že ne. Dodal však, že ani v takovém případně by nepožádal produkci o přeobsazení kolegyně - i kdyby si to mohl dovolit.

V seriálu, který Prima poprvé uvede v sobotu večer, ale už nyní je ke zhlédnutí na kanálu prima+, hrají Rybová a Majer bývalé milence. Osmidílný příběh Roberta Geislera a Gabriely Erleové zrežíroval Marek Najbrt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám