Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ředitelka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová (52) se již začátkem roku pochlubila, jakého statného muže vedle sebe má. Manžela cvakla bez zbytečných svršků během otužování v zasněžené zahradě a fanynkám Venduly - a teď už zřejmě i Josefa - spadla brada.

Další odhalený snímek tentokrát vznikl v posteli během ranního vstávání.

„Když ráno vstanu, tak myslím na to, jak krásný je žít, milovat, dýchat a nechat se unášet životem, než se můj romantickej film zrychlí a přichází požadavky. Takže mě někdy i sám život a chlapci umí vykolejit, a tak pořád dokola. #život #ráno #radost #influencersenior #akt #milovat #láska,“ napsala Vendula ke snímku, kvůli kterému vzniklo v komentářích pořádné erotické dusno.

„Užívat života se musí, každá takováto chvíle je k nezaplacení. Ale prdelku má fakt pěknou, byla by škoda si to nechat pro sebe,“ napsala jedna z fanynek.

Teda, vy se máte. Vedle takového chlapa se musí být radost probouzet. Je to fešák,“ uvedla další.

„Jen nám to sem perte pod tlakem. My se rádi pokocháme Adónisovým super tělem. Ať se daří, Vendulo. Láska je krásná věc,“ vzkázala další.

Vendula Pizingerová je maminkou dvou synů. Staršího Jakuba, kterého přivedla na svět se zesnulým Karlem Svobodou (†68), a mladšího Pepíčka, který se narodil do manželství s Josefem Pizingerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám