Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci organizace Clash of The Stars si opět přišli na své. Čtvrtý turnaj stále rostoucí tuzemní organizace si nenechala ujít ani řada známých osobností, od influencerů přes zápasníky až po umělce.

Na tvářích hostů bylo znát nejen upřímné pobavení, ale také údiv, kdy byla show tak bizarní, že si občas složili hlavu mezi ruce.

Galavečer si už podruhé nenechala ujít Agáta Hanychová (38), která přišla v doprovodu svého partnera Jaromíra Soukupa (55), ale také syna Kryšpína. Společnost jim dělala i Agáty mladší sestra Kordula Stropnická (18), která dorazila se svým partnerem Damienem.

Agáta ovšem nebyla jedinou známou těhulkou. Sobotní turnaj navštívila i Dominika Myslivcová (29) s partnerem Zdeňkem nebo influencerka Angie Mangombe, jejíž partner je aktuálně v Dominikánské republice, kde soutěží v Survivoru.

V blízkosti klece fandilo nespočet dalších osobností, včetně MMA bijce Karlose Vémoly (38), který dorazil s přáteli, zpěvák Raego nebo také modelka Natálie Kočendová (24) v doprovodu svého partnera.

Reklama

Další články

Načítám