Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karlos Vémola (38) byl před několika dny nazván dlužníkem. Tahle slova zazněla z úst jeho bývalého kamaráda Patrika Pejchy. Zajímavé je, že ten nad celou situací nemá problém mávnout rukou. Pod podmínkou, že Vémola přijme jeho výzvu a utká se s ním v „kleci“ o velikosti telefonní budky.

„Dám milion, když do toho půjde. Nemusí mi vracet, co mi ještě dluží, a nebudou to za nás muset řešit soudy. Myslím to vážně, chci si vyřídit osobní spor. Pravidla ať si klidně vybere,“ řekl Pejcha na tiskové konferenci organizace RedFace.

Jak se ale říká, každá mince má dvě strany. Na jednu z nich poukázal i sám Karlos Vémola, který nevyvrátil, že nějaký případ policie skutečně řeší. Slova Pejchy označil za lži, ale také za porušení zákona.

„Samozřejmě je to celé kupa lží. Jen jak zaměřit pozornost na nějakou moc dobře nefungující organizaci pana Pejchy. Vzhledem k tomu, že na celém případu je u policie podepsaná mlčenlivost, tak pan Pejcha tím porušuje zákon a z toho důvodu se k tomu vůbec vyjadřovat nebudu,“ reagoval Karlos Vémola pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám