Hlavní obsah
Článek

Manželka prezidenta České republiky Petra Pavla Eva je nejlépe oblečenou českou první dámou. Tak ohodnotil její dnešní outfity stylista Filip Vaněk, který byl z jejího modelu, který jí na inauguraci vybrala stylistka Štěpánka Pivcová, nadšený. Eva Pavlová oblékla vlněný komplet saka, sukně a peleríny fuchsiové barvy.

"Je to nejlépe oblékaná první dáma, kterou jsme tady měli a viděli. Je to velmi kultivované, funguje to dobře k situaci i její postavě. Působí velmi luxusně," řekl Super.cz stylista Filip Vaněk (46), který okomentoval i outfity hvězd, které byly na inauguraci Petra Pavla přítomny.

"Dagmar Havlová (71) je oblečená na výbornou. Sluší jí to, je to poplatné její postavě, barva je skvěle zvolená, je to velmi dobré," řekl k outfitu bývalé první dámy.

Naopak propadli herec Jiří Dvořák (57) nebo kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová. "Absence dobrého vkusu a rozhodně to nepatří na takovou příležitost. Je to velmi nevhodné," řekl k modelu Dvořáka stylista.

"Šaty Danuše Nerudové jsou o poznání horší než Havlové. Nesedí to k její postavě. Velké špatné," dodal k modelu bývalé rektorky.

Nadšený byl z outfitu Dany Morávkové. "Je to to nejlepší oblečení, co jsem na ní kdy viděl. Strašně jí to sluší," řekl Vaněk, který má radost, jaké outfity na inauguraci spatřil.

"Celá inaugurace mě překvapila. Odívání hostů je na daleko vyšší úrovni než předešlé inaugurace, které si pamatuji," dodal věhlasný stylista.

Reklama

Další články

Načítám