Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zvolený prezident Petr Pavel a jeho manželka Eva dorazili před dnešní inaugurací na Pražský hrad, kde je čekal oběd s končícím prezidentem Milošem Zemanem a jeho manželkou Ivanou. Pavel na slavnostní příležitost oblékl tmavě modrý oblek a hnědé polobotky, jeho žena se oděla do výrazné, červeno-modré kombinace kabátu a pouzdrových šatů.

Autorkou šatů, které Eva Pavlová vynesla, je módní návrhářka Zuzana Kubíčková. „Jedná se o šaty, které vznikly přímo pro příležitost inaugurace. Mají individuální úpravy na přání - zkrátila se délka, prodloužily rukávy a je jiné zpracování výstřihu. Také barva byla na přání," sdělila návrhářka serveru Novinky.cz.

Autorkou kabátu, který Eva Pavlová vynesla, je módní návrhářka Štěpánka Pivcová, tvořící pod značkou theMAYstudio. „Moje návrhy vycházejí z jednoduchosti. Jejich nejdůležitější inspirací je osobnost ženy, kterou decentním způsobem podtrhují. Miluji minimalistické oversize střihy a luxusní látku, do které je možné se zabalit,“ uvádí Pivcová na svých webových stránkách.

Cena kabátů, které jsou zde vystavené, se pohybuje kolem dvaceti tisíc korun, nejluxusnější dostupný kousek vyjde na padesát tisíc.

Model Pavlová doplnila květinovou broží a tmavě modrými lodičkami a psaníčkem, barevně ladícím s oblekem manžela. Kravatu nového české prezidenta zdobí znaky českého lva.

Na samotný slavnostní akt zvolila Eva Pavlová růžové šaty od Štěpánky Pivcové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám