Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Oldřich Kaiser (68) byl nejobletovanější hvězdou zahájení Českého lva a od prvních kroků hýřil vtipem. Svůj smysl pro humor dokázal i při rozhovoru pro Super.cz. Kaiser byl nominovaný v kategorii nejlepší herec ve vedlejší roli ve filmu Poslední závod.

"Jsem nominovaný za vedlejší roli. Mně už v partě říkají vedlejšák. Mně to ani nevadí, já už jsem zvyklý. To je dobrý," řekl Super.cz Kaiser. "Už má tři Lvy za vedlejší roli. Tak už vedlejšák," doplnila ho jeho žena Dáša Vokatá.

Jaké byly přípravy na galavečer? "Poradili jsme si sami. Všechno si děláme sami. My to máme i u muziky. Sami si zapojujeme dráty, kábly, sami sa oblékáme," prozradila nám Dáša. "Ten řetěz, ten něco znamená," ukázala na Kaiserův řetěz na saku u krku. Řetěz měl herec zavěšený také na kalhotách. Dáša se nám ho rozhodla ukázat.

"Zklidni se, Dášo, už půjdeme," vtipně napomenul svoji manželku Kaiser. "Samozřejmě, že vím, že tam je. Pořád tam je. Ale řetěz. Dáša myslí řetěz," poznamenal s pověstným humorem Kaiser.

"Už pojď radši," znovu promluvil na ženu a poté ruku v ruce pokračovali v cestě do sálu pražského Rudolfina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám