Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jana Plodková (42) patří mezi herečky, které neberou dress code určité události na lehkou váhu. Jinak tomu nebylo ani na letošním udělování cen Český lev, kde zazářila v bílé.

Na červený koberec vynesla elegantní, ale zároveň romantické šaty s krajkou, které odhalovaly hereččina ramena. Možná i právě tyto šaty by byly pro nějakou budoucí nevěstu ideální jako ty svatební.

„Jsou to šaty z dílny Zuzany Kubíčkové. Tento model šila přímo pro mě na tento večer,“ svěřila se Jana Plodková pro Super.cz s tím, že také za jejím účesem a make-upem stojí profesionálové. Stejnou návrhářku jako ona zvolila později pro svůj model na inauguraci i první dáma Eva Pavlová.

„Velmi ráda bych to zvládla sama, ale to se mi nikdy takhle krásně nepodaří. Jsem tedy ráda, že o mě vždy někdo pečuje,“ prozradila.

Sama Jana Plodková byla na Českého lva nominovaná celkem šestkrát a v roce 2010 se jí podařilo jednu z nominací proměnit ve vítězství. Cenu získala za nejlepší herečku v hlavní roli ve filmu Protektor a svou sošku má doma hrdě vystavenou.

„Měla jsem ji dlouhou dobu vedle vany v ložnici a teď byla přesunuta do obývacího pokoje do knihovny,“ prozradila Jana Plodková, která měla na letošním Českém lvu více favoritů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám