Hlavní obsah
Článek

Když se na předávání filmových cen Český lev objevil scenárista a režisér Petr Kolečko (40) s obvázanou rukou, nikoho v tu chvíli nenapadlo, že by se mělo jednat o zranění, se kterým má něco společného vítězka milostného trojúhelníku s Anetou Vignerovou (36) Denisa Nesvačilová (32).

Ač se k sobě Nesvačilová s Kolečkem měli na Českých lvech jako zamilované hrdličky, sami se zdráhají o sobě oficiálně mluvit jako o páru. Doma totiž zjevně mají pořádnou Itálii. Nesvačilová totiž Kolečka poranila nožem.

„Denisa vyndávala myčku, s temperamentem sobě vlastním mi něco vysvětlovala, já ji chytil za ruku a nevšiml jsem si, že v ruce drží nůž, tak jsem se bohužel pořezal na ruce,“ řekl Blesku Kolečko.

Hádka to ale musela být opravdu velká, protože sousedi volali policii a Kolečko skončil s pořezanou rukou v nemocnici na šití.

Scenárista, který má na svém kontě například úspěšný seriál Most!, zdůrazňuje, že se jednalo o nešťastnou náhodu. „Vše se hojí, jak má být, víc říkat nebudu,“ dodal rázně, a jak bylo vidět na Českém lvu, v italské domácnosti nyní převládá klid a mír okořeněný kapkou té vášně.

Reklama

Další články

Načítám