Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani zpěvačka a skladatelka Markéta Irglová, žijící na Islandu, si nenechala ujít jubilejní 30. ročník udílení cen Český lev, kde byla za váženého hosta, a navíc se postarala i o hudební doprovod. Na galavečeru zazněla také píseň Falling Slowly, za kterou získala v roce 2008 Oscara. A ač tuhle skladbu zpívá již šestnáct let, stále dokáže v lidech vyvolat spousty emocí.

V minulosti se mluvilo nejen o úspěších talentované hudebnice, ale také jednom úsměvném módním prohřešku, který se s Markétou zřejmě ještě nějakou dobu potáhne.

Onoho módního prohřešku se dle kritiků dopustila na předávání prestižních amerických cen Tony v roce 2012, kde si ji i na červeném koberci někdo mohl splést s turistkou. Sportovní tašku přes rameno by kdejaký módní kritik zřejmě nevydýchal, leckdo ji ale lehce přehlédl při pohledu na její obuv. Místo nepohodlných podpatků vsadila právě na pohodlnost a k šatům se sáčkem obula modré pětiprsté boty, které obletěly celý svět.

Pokud jde o letošního Českého lva, byla za hvězdu se vším všudy. Na rozdíl od mnohých hostů nesáhla po nenápadné barvě, naopak zvolila červené poloprůhledné šaty v délce nad kotníky, róbu zdobily blyštivé komponenty a mašle uvázaná kolem krku. I proto Markéta zvolila jednoduché doplňky. Třešničkou na dortu byl zářivý úsměv, který rozdávala na všechny strany.

Hudebnici jistě zanedlouho čeká cesta domů na Island, kde žije se svým manželem, hudebníkem a producentem Sturlou Mio Thorissonem, se kterým má tři děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám