Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předávání filmových cen Český lev v pražském Rudolfinu byla letos skutečně hvězdná událost. Na červeném koberci se blýskla řada osobností ze světa showbyznysu, které přišly oslavovat české filmové a televizní úspěchy.

Dress code na předávání cen je každý rok striktně daný, tedy black tie. Pro dámy je to velká večerní a pro pány smoking. Bylo znát, že některé ženy se letos nebály ani kreativity, která ovšem v některých případech zašla za hranici black tie.

Letošního Českého lva ovládly světlé barvy, do kterých se zahalila Jana Plodková (42), Denisa Barešová, Alena Doláková (34) či vítězka Českého lva za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli Martha Issová (43), jež vynesla róbu s růžovým nádechem.

Model s odleskem zlata oblékla Tatiana Dyková (45), Denisa Nesvačilová (32) či Veronika Žilková (62), která byla v blyštivých šatech nepřehlédnutelná. Stejně jako Elizaveta Maximová. Ta pro změnu zářila ve stříbrné.

Do černé se zahalila vítězka Českého lva Klára Melíšková, Sára Affašová, Anna Kameníková nebo Natálie Jirásková. Barev se nezalekla Jenovéfa Boková, Dj Lucca, Markéta Irglová nebo Eva Decastelo. Outfity hvězd Českého lva si prohlédněte v bohaté galerii.

Reklama

Další články

Načítám