Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ocenění Český lev 2023 za nejlepší herečku ve vedlejší roli si odnesla Martha Issová (43). Ta byla velmi dobře naladěna a z ceny byla nadšena. Sošku získala za roli autistické dívky Terezy ve filmu Alice Nellis (53) Buko.

„Jsem úplně nepřipravená. Omlouvám se, dostala jsem k Vánocům dva lístky na Rickyho Gervaise, trošku mě to mrzelo, ale teď jsem ráda, že jsem tady,“ nechala se slyšet Issová.

„Děkuju všem, se kterými jsem mohla pracovat, děkuji Alici, protože práce na filmu Buko byla krásná. Vždy jsem říkala, že nespím režiséry, ale kamarádím s režisérkami, to už taky není pravda, děkuji, Davide,“ nezapomněla Issová na svého manžela Davida Ondříčka.

Českého lva si za nejlepšího herce ve vedlejší roli odnesl také bratr zpěváka Jana Bendiga (30) Marsell Bendig, který hrál ve snímku BANGER. I on byl ze sošky Českého lva naprosto unešen. Ve své kategorii porazil mimo jiné takové herecké matadory, jakými jsou Saša Rašilov, Miroslav Krobot nebo Oldřich Kaiser.

Reklama

Další články

Načítám