Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Matka zpěváka Aarona Cartera (†34), který byl v listopadu nalezen mrtvý ve svém domě, se nechce smířit se závěrem policie, že její syn zemřel na předávkování. Jane Schneck věří, že se Aaron stal obětí trestného činu a chce přimět policii, aby jeho smrt vyšetřila. Podle ní Aaron čelil mnoha výhrůžkám smrtí.

Jane se rozepsala na sociální síti, kde také sdílela několik fotografií, které pořídila v domě svého syna po jeho smrti. Je na nich šedá mikina nebo ručníky rozložené na zemi. „Jak to, že jsou ručníky tak vzorně rozložené? Když ho Betty údajně vytáhla z vany a dávala mu první pomoc!“ ptá se mimo jiné Schneck. Betty je zřejmě hospodyně.

„Mám plnou podporu rodiny a přátel, kteří vědí, že jsem tyto ohavné fotky musela zveřejnit. především proto, že nás policejní složky, především v Lancasteru v Kalifornii, neberou vážně,“ uvedla.

Jane Schneck nevěří, že její syn zemřel na předávkování

„Kvůli duševní nemoci mého syna a problémům s léky na předpis to prostě chtěli mít co nejdřív za sebou, neměli čas ani chuť to řešit,“ myslí si Jane Schneck.

Pitva, kterou nařídil koroner, potvrdila, že se Carter neutopil, v jeho plicích nebyla voda. Podle závěru ve vaně zemřel na následky předávkování.

Aaron Carter měl dlouhodobě potíže se závislostmi i se zákonem. Kromě kokainu měl v minulosti dlouhodobě užívat i tvrdé drogy včetně heroinu. Na následky předávkování léky zemřela v roce 2012 jeho starší sestra Leslie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám