Hlavní obsah
Článek

Vztah herečky Salmy Hayek (57) a miliardáře Françoise-Henriho Pinaulta (60) trvá už dlouhých šestnáct let, a tak si na jeho předešlé manželství s designérkou Dorothée Lepère vzpomene již jen málokdo. Právě s ní má ale dvě děti, syna Françoise (24) a dceru Mathildu (21), která slavný pár doprovázela na přehlídku Saint Laurent v rámci pařížského týdne módy.

Mathilde se ve světě luxusní módy pohybuje celý život, její tatínek je totiž majitelem korporace Kering vlastnící značky Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci, Alexander McQueen a Yves Saint Laurent. Nikoho tak asi nepřekvapí, že je modelkou. Ovšem kritéria této profese splňuje do puntíku i bez protekce, a to nejen postavou.

Svou nevlastní maminku Salmu pořádně převyšuje a s tatínkem je na tom obdobně. Kromě módy jsou však její vášní i koně. Jízdu na nich ovládá bravurně, věnuje se jí od šesti let pod vedením francouzské jezdkyně Virginie Couperie-Eiffel.

Mathilde má kromě zmiňovaného bratra Françoise ještě mladší sestru Valentinu (15), kterou má její otec se Salmou Hayek. Pinault je ovšem ještě otcem patnáctiletého Augustina Jamese Evangelisty, kterého počal během krátkého románku s bývalou topmodelkou Lindou Evangelistou. Totožnost otce se však vyzradila až v roce 2011, kdy se Linda začala s Pinaultem soudit kvůli výživnému.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám