Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Umělkyně Zendaya (26), kterou lidé mohou znát z filmu o Spider-Manovi nebo seriálu Euforie, se na červeném koberci neobjevuje příliš často. Když se tak ovšem stane, přítomným vždy spadne brada.

V seriálu Euforie představovala drogově závislou dívku, jejíž vzhled rozhodně nepřipomínal hvězdnou celebritu. V reálu se ale Zendaya na společenských akcích vždy promění v princeznu, která své okolí uchvátí. Na udílení cen NAACP Image Awards 2023 v kalifornské Pasadeně vynesla šaty z dílny Atelier Versace z roku 2002, které se vyznačovaly velmi hlubokým výstřihem. Herečka s ultra štíhlou postavou tak opět dokázala, že k tomu, aby vypadala skvěle, nepotřebuje umělé poprsí.

Její vzhled neocenili jen fanoušci, ale na sociální síti také jiné celebrity, jako například Gigi Hadid, Hailey Bieber, Selma Blair nebo SZA, které herečce napsaly komentáře ve smyslu, že byla skutečně úchvatná. Připojil se i její přítel Tom Holland, který k fotce připojil jednoduše tři srdíčka.

Zendaya ovšem jen o něco později okouzlila i na předávání cen SAG, kam oblékla růžovou róbu značky Valentino. Není divu, že je žádaná nejen jako herečka, ale i jako tvář do mnoha kampaní známých firem. Časopis Time ji navíc v roce 2022 zařadil na seznam 100 nejvlivnějších lidí světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám