Hlavní obsah
Článek

Manželka Brooklyna Beckama (25) Nicola Peltz (28) chce prý novou svatbu. Důvodem má být to, že ta první byla velmi stresující a má na ni špatné vzpomínky. „Byla to noční můra,“ cituje Daily Mail svůj zdroj. „Byla všechno, jen ne spokojená s vlastní svatbou,“ dodal.

„Drama“ bylo odhalené ve 188stránkové žalobě, kterou podal otec nevěsty na svatební koordinátorky Nicole Braghin a Ariannu Grijalbu, od nichž Nelson Peltz požaduje vrácení zálohy ve výši téměř 3,5 milionu Kč. Podnikatel uvedl, že koordinátorky byly propuštěné krátce před svatbou kvůli údajným chybám, které udělaly.

Svatbu dcery, která se dostala na stránky magazínu Vogue a působila dojmem luxusu a dokonalosti, prý navíc označil za „sra*ku“.

Ženy se ale brání, Peltze označily za „šikanujícího miliardáře“ a podaly protižalobu za porušení smlouvy a zasahování do obchodní dohody. Navíc se rozhodly žalovat nevěstu, její matku a koordinátora akce Rishiho Patela o náhradu škody ve výši víc než milion Kč plus náklady, které se mohou vyšplhat ke stovkám tisíc liber.

Práci podnikatelky několik týdnů před svatbou převzaly po Prestonu Baileym, jenž s Peltzovými po roce po vzájemné dohodě ukončil spolupráci. Uvedly, že v plánech vládl chaos a nevěsta údajně měla být tak vytížená, že neměla čas ani na telefonický hovor. Také prý byl nekompletní seznam hostů, nebyla zajištěna doprava pro hosty a nebyli potvrzeni fotografové, kameramani ani vizážisté.

Nevěsta ani ženich se k věci dosud nevyjádřili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám