Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Policie zveřejnila další podrobnosti ohledně vraždy osmadvacetileté modelky a influencerky Abby Choi. Z brutálního činu obvinila modelčina exmanžela Alexe Kwonga, jeho otce Kwonga Kaua a bratra Anthonyho Kwonga. Alexova matka Jenny Li čelí obvinění z maření výkonu spravedlnosti.

Šlo o mimořádně brutální vraždu. Mladá žena zmizela 21. února, o pár dní později bylo její tělo nalezeno rozřezané v domě v hongkongské čtvrti Tai Po. Některé části, například nohy, byly umístěné v mrazáku, hlavu vyšetřovatelé našli v hrnci. Na místě byl také mlýnek na maso nebo elektrická pila.

Úřady obviněným zamítli propuštění na kauci, případ byl odložen na květen. O motivech hrůzného činu policie zatím neinformovala.

Choi byla populární influencerkou, na Instagramu ji sledovalo přes sto tisíc lidí. Poslední příspěvek vložila 15. února, šlo o obálku magazínu L´Officiel Monaco, kterou ozdobila. „Přijímám každý okamžik života,“ bylo její motto, jež měla uvedeno v profilu na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám