Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle si zřejmě Meghan (42) s Harrym (39) důsledky svých otevřených televizních a knižních zpovědí nepředstavovali. Zatímco v USA se dlouhodobě těšili oblibě, kterou Harry ve Spojeném království úspěšně pohřbíval každým dalším výrokem směrem ke královské rodině už dlouhodobě, podle posledního průzkumu společnosti Redfield & Wilton je už i za velkou louží jejich popularita na historickém minimu.

Od loňského prosince, tedy ještě předtím, než princ vydal své memoáry nazvané Spare (Náhradník), v nichž byl podle mnohých sdílný a útočný až příliš, se Harry propadl o 48 bodů a jeho žena o 40, což jim zajistilo hodnocení -10 a -17 bodů.

Manželům nepřidala ani poslední aférka. Vévodu a vévodkyni ze Sussexu si totiž vzali na paškál i v jednom z dílů seriálu South Park, kde je vyobrazili uprostřed svérázné propagace princovy nové knihy, již v seriálu nazvali Waaagh. Meghan prý byla z nepříliš lichotivého zobrazení páru rozhozená, a dokonce padly zvěsti o možnosti žaloby, ale Harry to později prostřednictvím mluvčího odmítl.

V USA je negativně vnímán i princ Andrew, jehož za zneužití zažalovala Virginie Roberts. Andrew spor urovnal mimosoudně. Jeho obliba činí -2 body, což znamená, že 26 procent Američanů uvedlo, že ho má rádo, zatímco 28 procent odpovědělo, že ne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám