Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelingu se začala Pavlína Pořízková (59) věnovat ještě před oslavou svých dvacátých narozenin a stále je v něm jako ryba ve vodě. Letos v dubnu přitom první česká topmodelka oslaví 58. narozeniny, vidět to, ale rozhodně není.

Svou figurou, ať už oblečenou, či zcela nahou se pravidelně chlubí na sociálních sítích. Vitální padesátnice se ale nebojí odhalit ani tvář bez líčidel a motivuje tím i ostatní ženy. „Chtěla bych normalizovat skutečnost, že ženy stárnou, a ne každá musí vypadat jako před třiceti lety. Máme jinou krásu. Možná nejsem tak hezká, ale jsem zajímavá,“ řekla Super.cz modelka, která na nedávné dovolené předvedla své tělo v plavkách.

Nutno říct, že nad fotkami Pavlíny zůstává rozum stát. V titěrných červených bikinách dala na odiv ploché bříško a křivky, které jí mnohé mladší kolegyně z přehlídkových mol mohou stále závidět. „Takže tancujte. Ochutnávejte, přivoňte a sáhněte si. A milujte tělo, své tělo, které to vše umožňuje,“ vzkázala Pavlína s tím, že by každý měl užívat život plnými doušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám