Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Jennifer Aniston (55) z Přátel si udržuje stále skvělou postavu a mladistvou vizáž. Ani Courteney Cox (59) neboli Monica rozhodně nepatří do starého železa. Naposledy dokázala, že dokáže trumfnout i mladé krásky, které se rády ukazují na internetu.

Courteney Cox své fanoušky na sociální síti ráda baví vtipnými videi. V tom posledním si vzala na paškál dívky z generace Z, čili ty, co se narodily mezi lety 1997 a 2015 a velkou část jejich života tvoří předvádění se na sociálních sítích.

Na začátku videa herečka sedí „v civilu“ na gauči, prohlíží si fotky mladých, hojně nalíčených krásek a najednou dostane nápad, že by chtěla kopírovat jejich styl. Nalíčí se, ve skříni najde vhodné oblečení - volné džíny a háčkovaný crop top, neboli tričko odhalující břicho, a po své proměně si fotí selfíčka.

Video má dokonce i vtipný konec, když domů nečekaně přijde muž, který sice není vidět, ale měl by být nejspíš Moničiným současným přítelem Johnnym McDaidem. V tu chvíli se Courteney lekne a odhazuje mobilní telefon.

Courteney se nebojí odvázat.

Fanoušky herečky video pobavilo, lichotivé komentáře ovšem patří také jejímu břichu, které se Monica z Přátel ani dva roky před šedesátkou nemusí bát odhalit. „Podívejte se na ty břišáky,“ rozplývá se jeden z fanoušků. „Chtěla bych v jejím věku vypadat jako ona, takové svaly,“ přidává se další.

Jiný fanoušek si všiml, že Courteney po proměně vypadá jako zpěvačka Nelly Furtado. Další lidé volají po tom, aby herečka více využívala svůj komediální talent. V jejích pracovních plánech je ovšem zatím pouze natáčení dalšího dílu série Vřískot.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám