Hlavní obsah
Článek

Sedm let trval vztah mezi Felixem Slováčkem (80) a Lucií Gelemovou (41). V květnu 2021 se však jejich cesty rozešly. Důvodem tehdy bylo především to, že si výtvarnice přála založit rodinu. Dvojice spolu ještě nějakou dobu po rozchodu udržovala přátelské vztahy.

Ty však opadly toho roku na podzim, kdy se po boku Lucie objevil nový muž. To tehdy známý saxofonista nerozdýchal a jejich dosud přátelský vztah skončil na bodu mrazu. Čas ale zřejmě zahojil všechny rány a dvojice je opět v kontaktu. Což nyní Lucie Gelemová potvrdila na své výstavě, která je instalována v Žižkovské věži.

Felix Slováček měl být totiž mezi přítomnými hosty, na poslední chvíli se však z akce omluvil. „Krátce před zahájením vernisáže mi telefonoval a přál mi vše nejlepší, ať to dobře dopadne. Omluvil se, neboť jel na vystoupení do Brna,“ svěřila se Super.cz Lucie Gelemová, která výstavu čítající 25 portrétů známých osobností zahajovala s Vadimem Petrovem, Evou Hruškovou či Janem Přeučilem.

„Jsem ráda a vážím si toho, že jsme schopni spolu hezky komunikovat a přát jeden druhému to dobré, i když máme už každý svůj život,“ uvedla s tím, že o partnerský návrat tedy nejde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám