Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Následující text obsahuje spoilery. Vznikl na základě posledního dílu, který byl odvysílaný na platformě Voyo.

Vyřazování hráčů padlo tentokrát na kmen Rebelů. Zdaleka nešlo o dramatickou podívanou, jako tomu bylo minule s Hrdiny, přesto byla ve vzduchu napjatá atmosféra, která se dala krájet.

Kmen rozhodl, že by chtěl domů poslat studentku Báru, která se v duelu utkala s Lídou, o které rozhodl Adam, jenž získal individuální imunitu.

„Neříká se mi to snadno, protože se dle mě jedná o dobrého člověka. Každopádně má stále zraněnou klenbu na noze, proto si myslím, že nás může dost oslabovat v následujících soubojích. Proto volím Lídu,“ vysvětlil Adam svůj krok.

Lída šla do duelu už podruhé. Avšak tentokrát byla hra nad její síly a soutěž pro dobrodružku tělem i duší skončila. Bylo znát, že se její konec dotkl snad všech hráčů, mnozí jí totiž fandili už jen z důvodu, že se do Survivoru přihlásila ve svých pětapadesáti letech, které však svou energií lehce zamaskovala.

„Rozhodně je chyba na mé straně, že jsem nebyla se všemi v kmeni tolik komunikativní, trochu jsem tam cítila i ten věkový rozdíl. Nejvíc mi na ostrově chybělo jídlo, ty dvě lžičky rýže na den byly nedostačující. Trápili jsme se, když jsme si vyprávěli o jídle a nejlepších restauracích,“ řekla Lída před opuštěním Dominikánské republiky se slovy, že se velmi těší na svou dceru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám