Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na nejslavnější karneval světa do Ria de Janeira vyrazila spousta celebrit, pro které je Brazílie rodnou vlastí. Třešinkou na dortu byla však účast Gisele Bündchen (43), která si oslavy užívala stejně bujaře jako před devatenácti lety, když jí bylo sladkých třiadvacet. Zvolila dokonce i nápadně podobný outfit...

Bündchen si opět vzala nízké bílé bokovky s tenkým páskem a kratičký top Camarote Brahma s hlubokým výstřihem. Lišila se pouze barva, místo červeného zvolila tmavě šedý se zlatým písmem.

Gisele tak nechala vyniknout svou postavu, díky níž byla dlouhých 15 let nejlépe placenou modelkou světa, než ji vystřídala Kendall Jenner. Dvě dekády ani dvě těhotenství jako by se na ní ani trochu nepodepsaly.

Pro Brazilce je letošní karneval výjimečný. Nejenže se po dvou letech koná opět bez koronavirových omezení, ale pro mnohé je i oslavou konce vlády exprezidenta Jaira Bolsonara, jehož někteří částečně viní z vysokého počtu úmrtí v zemi během pandemie. Bolsonaro neobhájil svůj post a prezidentem se od letošního ledna stal Luiz Inácio Lula da Silva (77).

Reklama

Další články

Načítám