Hlavní obsah
Článek

Co se týče rodinných poměrů zamilovaných hrdliček Brada Pitta (60) a Ines de Ramon, nemají zrovna na růžích ustláno, herec to však myslí s o třicet let mladší brunetkou skutečně vážně. Dokazuje to i svými kroky, které od rozpadu manželství s Angelinou Jolie (48) nepodnikl s žádnou předešlou ženou...

Podle zdroje blízkého herci, jenž se svěřil deníku Daily Mail, totiž Pitt už partnerku představil ‚většině‘ ze svých šesti dětí, které má s bývalou manželkou. S tou se i po šesti letech od rozpadu vztahu stále soudí. Jejich spory se navíc propírají veřejně, přičemž Angelina obviňuje Pitta mimo jiné z napadení dětí, kdy měl údajně jedno škrtit a druhé udeřit do obličeje. Jolie usiluje o výhradní péči.

„Bradův vztah s Angie byl propíranou katastrofou a s Ines je to přesně naopak. Nedělá žádné drama a je velmi nenápadná. Je mu úplně jedno, co si o jeho vztahu Angie myslí. Vlastně i chce, aby věděla, že je šťastný s někým jiným,“ řekl zdroj deníku.

Pitt je prý velkou oporou pro svou novou partnerku, která rovněž prochází vlastním rozvodem. Pět měsíců po rozchodu totiž minulý týden podal žádost o rozvod herec Paul Wesley, za nějž byla Ramon vdaná od roku 2019. Zřejmě se ale jednalo už spíš o formalitu, i herec z Upířích deníků totiž už nějaký čas randí, a to s modelkou Natalií Kuckenburg.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám