Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Partnera Jakuba Prachaře (40) nechala doma. "Je příšerný tanečník a dělal by mi strašnou ostudu. Dobrovolně zůstal doma a já jsem si udělala krásný dámský večer s mojí nejlepší kamarádkou," prohlásila herečka Sara Sandeva (26) na Českém plese.

Kamarádka je zároveň návrhářka Hermine, která pro Saru vytvořila i model na ples. Odvážněji oblečenou jsme herečku ještě neviděli. Odhalila bříško a její top připomínal spíš podprsenku. Díky tomu vynikly její vnady. "Ráda zkouším různé styly šatů. Je to velmi ženské, a tak se v tom i cítím," řekla Super.cz ke svému modelu, v němž vyniklo i lehké opálení. Sara natáčela měsíc film na Filipínách a pak byla na dovolené v Dubaji s přítelem, o čemž nám v našem videu také vyprávěla.

Nyní čeká Saru natáčení v Česku. "Budu točit seriál Jedna rodina a zároveň mám před sebou další tři české projekty, tak tady určitě delší dobu budu," ujistila. Protože všechno jsou nové role, mohla si v klidu změnit účes a ostříhat ofinu. Už toho ale maličko lituje. "Chtěla jsem změnu, ale dlouho jsem kvůli roztočeným projektům nemohla. Budu upřímná, je strašně náročné to nějak ráno ukočírovat. Už to zase nechávám dorůst a myslím, že období ofiny mám na delší čas za sebou," smála se.

Reklama

Další články

Načítám