Hlavní obsah
Článek

Sice se neobjevila na přehlídkovém mole, ale přehlédnout ji nešlo. Po dlouhé době jsme potkali herečku Pavlu Vitázkovou (45), takže jsme v našem rozhovoru samozřejmě probrali, jak se jí daří. Na první pohled nás zaujal její odvážný model, pod který se nedala obléknout podprsenka.

"Užila jsem si to tady jako divák, byla jsem docela šťastná, že na mě zapomněli, ale v příštím ročníku už předvádění neujdu," vysvětlila, proč se neobjevila mezi dalšími známými tvářemi na mole. Protože nemohla využít nabídku návrhářů, kteří svoji tvorbu na Gala veletrhů Styl a Kabo představovali, zvolila vlastní model. "Ty šaty jsem si navrhla sama, ušila mi je kamarádka a myslím, že jsou moc krásné. A všechno správně drží," usmívala se dvojnásobná maminka Pavla.

A jak se má herečka po pracovní stránce? "Sem tam točím, teď to byl nějaký seriál pro Primu. Ale hlavně dělám divadlo. Máme divadelní spolek, se kterým jezdíme i po celé republice," upřesnila Vitázková, která na dvě představení v našem videu čtenáře zve. A jedno je obzlášť zajímavé. "Je nás tam šest ženských a tančíme u tyče, jsme tam vcelku dost svlečené, ale řešíme různé starosti," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám