Hlavní obsah
Článek

Předčasné tragické úmrtí Lisy Marie Presley (†54) má nepříjemnou dohru, kterou by si jediná dcera krále rokenrolu určitě nepřála. Její maminka Priscilla Presley (77) totiž nemluví se svou vnučkou Riley Keough (33) kvůli poslední vůli, kterou Lisa Marie zanechala...

Po náhlé smrti Lisy Marie 12. ledna vyšlo najevo, že v roce 2016 došlo ke změně v závěti a Lisa Marie z ní zcela odstranila svou matku Priscillu. Naopak jedinými dědici jejího majetku byli označeni její dcera Riley a syn Benjamin, jenž ovšem v roce 2020 spáchal sebevraždu. Od té doby to prý šlo s jediným potomkem Elvise Presleyho z kopce a Lisa znovu propadla svým démonům a závislostem.

Odstranění ze závěti ale vdova po Elvisi Presleym vehementně zpochybňuje. Spor se dostal až k soudu a podle zdroje z okolí rodiny spolu nyní Priscilla s vnučkou Riley nemluví. Komunikují pouze prostřednictvím svých právníků.

„Riley truchlí nad ztrátou maminky a je zničená, že musí řešit spor s členem rodiny. Priscilla je skálopevně přesvědčená, že má pravdu a že u soudu zvítězí. V tuto chvíli spolu Riley a Priscilla komunikují pouze prostřednictvím právníků,“ uvedl zdroj pro Entertainment Today s tím, že by Keough raději vše urovnala soukromě, ale že jsou obě připraveny na tvrdou soudní bitvu.

I když není zcela jasné, o jakou sumu se jedná, jelikož Lisa Marie prý majetek ve výši 100 milionů dolarů, který po otci zdědila, stačila z velké části utratit, manévry v závěti její matku očividně zasáhly. A jelikož Priscilla zpochybňuje dceřin podpis na pozměněné poslední vůli, který se prý jeví jako nekonzistentní, vše se zřejmě bez soudního rozhřešení neobejde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám