Hlavní obsah
Článek

Návrháři plavek si jako svoji tvář, respektive tělo, obvykle vybírají modelky. Výjimky se ale občas najdou. A jednou z nich je manželka klávesisty kapely Lucie Michala Dvořáka (58), čtyřiačtyřicetiletá maminka dvou synů DJ Lucca. V bikinách vypadá jako dvacítka.

"Myslím, že v plavkách mi to docela sedí na můj věk. Na děti už se vymlouvat nebudu, jsou velké," smála se Lucca, která v bikinách v minulých letech trávila dost času. Potkali jsme ji na Seychelách, kam jezdívala s manželem a syny pravidelně několik let, pandemii částečně strávila se syny v Kostarice, kde kluci chodili i do školy.

Fotek v bikinách má dost i na sociálních sítích. "Tam si mě právě všimla návrhářka Terezie Trusinová. I když nevozím na dovolené tolik plavek jako jiné ženy. Mívám tak patery, určitě ne jiné na každý den, a i tak můj manžel říká, proč si jich beru tolik. On sám má jedny," svěřila.

A jak se o svoji postavu stará? "Hraju závodně ping pong, tedy stolní tenis. Trénuji dvakrát týdně na zápasy. Ono se to nezdá, ale je to hodně aerobní sport, jeden z nejrychlejších na světě. Vlastně nechápu, proč nejsou všechny stolní tenistky hubené, protože ten výdej energie je velký. Kromě toho hraju tenis a se sestrou jsme začaly chodit na pilates na strojích. Čtyřikrát týdně mám pohyb. Mám sice subtilní postavu, ale musím pracovat na zpevňování," vypočítala.

Reklama

Další články

Načítám