Hlavní obsah
Článek

Dominika Myslivcová (29) měla co dělat, aby neukázala více, než by chtěla. Na Česko-Slovenský ples oblékla korzetové šaty, které se jí několikrát uvolnily, a Dominika málem v Obecním domě skončila nahoře bez. V té době ještě tajila těhotenství.

"Už to hrozilo asi desetkrát. Fotograf mi šlápnul na šaty až jsem málem byla bez. Hlídá mě přítel, ale ne moc pečlivě. Už se mi šaty rozepínaly, na což mě vůbec neupozornil. Nevím, po kom kouká, ale na mě asi málo. Doufám, že do konce večera vydrží," řekla Super.cz Dominika, která zvolila pro večer netradičně šaty šedé barvy.

"Šaty jsou od Sandry Mark. Zvolila jsem barvu, která u mě není častá. Nebyla jsem si jistá, jestli je to u mě to pravé ořechové, ale zase jsem alespoň překvapila," upřesnila Myslivcová, kterou na ples doprovodil její partner Zdeněk.

Ten je rád, když je jeho partnerka ve společnosti sexy. "Každý chlap určitě trošku žárlí, ale není to nic tragického. Nezakazuje mi nosit výstřihy, rolák dnes nemám. Myslím, že je typ chlapa, který je rád, že se za mnou muži otočí a řeknou si, má ji on," dodala Myslivcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám