Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pražské Bazilice Nanebevzetí Panny Marie v areálu Strahovského kláštera proběhlo ve středu večer poslední rozloučení s herečkou a zpěvačkou Naďou Urbánkovou (†83). Mše byla uspořádána pro širokou veřejnost. Mezi přítomnými samozřejmě nechyběla Jana Fabiánová, dcera zesnulé zpěvačky.

„Moje maminka zasvětila celý život tomu, aby rozdávala lásku a radost. Tak si ji budeme vždycky pamatovat,“ řekla Fabiánová Super.cz.

Právě na radost ze života, kterou zesnulá legenda rozdávala, její dcera nikdy nezapomene a vždy si vzpomene na její veselou bezprostřednost.

Jednou v Jugoslávii jsme spolu šly z nějaké luxusní večeře, bylo mi asi osm. Byl tam bazén, ona byla nalíčená, načesaná a měla luxusní botičky a najednou mi řekla „podrž mi brejle“ a já říkám „mami, co se děje“ a ona najednou hodila oblečená šipku, vylezla z toho bazénu, trošku si vyždímala vlasy a vešla do recepce a řekla „prosím klíče,“ svěřila Jana Super.cz krásnou vzpomínku na maminku.

A kdo je teď pro Janu v těchto těžkých chvílích tou největší oporou? „Určitě můj partner, moje rodina, také přátelé a i veřejnost, která s námi soucítí. Na maminku vzpomíná spousta lidí, takže vzpomínejme dál, dodala během našeho rozhovoru Jana Fabiánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám