Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emily Ratajkowski (32) vždy ráda ukazovala svou postavu, v poslední době ale její fanoušci byli o tyto záběry ochuzeni. Teď ale slavná modelka vše napravila a ukázala se v rouše Evině.

Modelka se možná v poslední době soustředila víc na hledání lásky než na focení. Vztah s komikem Petem Davidsonem ale nevyšel a o tom, že Emily potřebovala v životě nový impuls, svědčí i to, že se nedávno ukázala ve zcela novém, kratším účesu. Teď už je ale znovu zamilovaná do komika Erica Andrého, a tak své fanoušky potěšila tak, jak to umí jen ona.

Na sociální síti sdílela fotky, na kterých pózuje buď úplně nahá, jen v silonkách anebo v šatech, ze kterých ovšem jako by se snažila osvobodit své ňadro. Takové fotky samozřejmě vyvolaly u jejích fanoušků velké nadšení, našly se ale i tací, kteří přemýšleli o tom, jestli už to není moc, a diví se, že sociální síť takové fotky nechala být. „Není tohle nahota? Instagram je tedy velmi selektivní,“ napsala například jedna ze sledujících.

Emily si s oblečením hlavu nelámala.

Jiní Emily spílají, že má podcast, ve kterém hovoří o tom, jak muži sexualizují ženy, a zároveň se sama maximálně odhaluje. Další ale modelce naopak děkují za to, že je tak odvážná. „Úžasné, neskutečné tělo,“ objevuje se hojně v komentářích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám