Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po roce je tady opět svátek všech zamilovaných, tedy Den svatého Valentýna.

Tento den oslavují ve velkém i české celebrity a některé z nich se rozhodly zpestřit Valentýna i svým fanouškům lehkým erotickým dusnem na sociálních sítích.

V modrém krajkovém prádle se ukázala Monika Marešová (43). Ač půvabné brunetce prosvítají i bradavky, tak snímky stále působí jemně a vkusně. Fanoušci navíc ani tak nežasnou nad odhalujícím prádlem, ale spíš Moničinou postavou. Horko těžko se snaží vstřebat, že půvabná manželka Leoše Mareše (47) teprve před necelým rokem porodila.

Svou svůdnou stránku ukázala světu i Taťána Kuchařová (36). Stejně jako u Moniky, tak ani v tomto případě není příliš prostoru pro fantazii. Vítězka Miss World 2006 se odhalila v sexy krajkovém černém body, které toho ani přes oblečený saténový župánek také příliš nezahalí.

Pro zpestření sociálních sítí se rozhodla i moderátorka Eva Decastelo (45), která sdílela jeden ze svých žhavých archivních snímků v černém prádle.

„Valentýna moc nemusím, 1.5. je mi milejší datum. Ale láska si stejně nevybírá datum, láska se má užívat, kdykoli je to jen možné. Mějme se rádi. Mimochodem, foto je z pravěku z focení pro Playboy,“ napsala k fotografii, která vyvolává erotické dusno.

Reklama

Další články

Načítám