Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

On by koukal na romantické filmy a při happy endu se rozbrečel. Ona zase miluje horory. V tom, jak Natálie Jirásková (19) a Adam Mišík (26) tráví volný čas, se úplně neshodnou. A stejně se milují. Modelka a zpěvák spolu tráví prvního Valentýna a program měli jasný, ovšem na moment překvapení možná došlo.

"Podíváme se na hezký film a dáme si dobré jídlo," plánovali, když jsme se s párem potkali na předvalentinské párty. I když, jak už jsme prozradili, na výběru toho dobrého filmu se neshodnou, dobré jídlo mají rádi oba. A shodnou se i v tom, kdy prožili ty nejromantičtější okamžiky svého vztahu. Většina z nich byla na dovolených, ať už v Římě, v Londýně anebo na pláži v Řecku. "Ale podle mě je romantické, i když jdeme ve sněhu na procházku se psem," řekl Super.cz Adam.

Ten je podle všeho mnohem větší romantik než Natálka. Dokonce pro ni píše i písně. "Ta poslední, která vyšla, s Benem Cristovaem, je Natálkou hodně inspirovaná. Je vlastně o tom, jak mě zachránila z mého pařícího života. Tu si mohou poslechnout všichni. Ale existuje i jiná, která je jenom pro ni," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám