Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice šlo "jen" o premiéru muzikálu, který se přesunul z Liberce do pražského divadla Hybernia, ale z toho, jak se na ni hosté z řad známých tváří oblékli, by dostali všichni módní policisté minimálně kopřivku. Tohle si účinkující ze Zpívání v dešti opravdu nezasloužili.

Klasickou chybou bylo to, že v případě společenské akce hosté opomíjejí svrchní část oblečení. Přece se v šatně svléknou. Ale to by je fotografové nesměli fotit už při příchodu. I když teploty nebyly pod bodem mrazu, řada návštěvníků divadla se navlékla do péřovek, jako by mířili na horskou túru.

Péřovou vestu přes sáčko oblékla Veronika Žilková (62), rovnou na sjezdovku mohl ve své červené péřové bundě vyrazit muzikálový zpěvák Tomáš Trapl, péřový kabát oblékla i manželka Petra Jančaříka a Vladimír Kratina to ještě zazdil děravými džínami.

Párům se dost často nedařilo sladit, zaujal nás doprovod herce a režiséra Václava Knopa. Blondýnka zvolila top, který odhaloval bříško a hodil by se možná spíš na hodinu aerobiku. Jak se návštěvníci premiéry oblékli, se můžete podívat v naší bohaté fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám