Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah Megan Fox (37) a jejího snoubence Machine Gun Kellyho (33) je zřejmě stejně divoký jako jejich módní kreace. Nyní ale herečka udělala rázný krok, když v sobotu večer smazala všechny fotky svého partnera z účtu na Instagramu a přidala velmi zvláštní komentář o nečestnosti a video, na němž se zdá, že pálí jakési věci a dopisy.

Hvězda Transformers, která na sebe poslední roky upozorňuje spíš kontroverzí, než kariérními úspěchy či tím, že by se chovala jako běžná máma od tří dětí, na Instagramu smazala vše, co by připomínalo její vztah s o čtyři roky mladším rapperem.

K sérii fotek, na nichž pózuje v sexy kalhotovém overalu s průstřihy na bocích, přidala výmluvný komentář směřovaný zřejmě Kellymu o tom, že může ochutnat nečestnost. Stejná slova přitom použila Beyoncé ve svém hitu z roku 2016 Pray You Catch Me, jež byla o aféře jejího manžela Jay-Z.

Megan a Machine spolu jen o pár hodin dřív vymetali další večírek, a to party k blížícímu se Super Bowlu, kterou pořádal rapper Drake v Arizoně.

Co se mohlo mezi snoubenci odehrát? Nechme se překvapit, zda jejich téměř tři roky trvající vztah krizi překoná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám