Hlavní obsah
Článek

Módní blogerka Ina T. zkolabobala na jedné z největších plesových událostí roku. Na Česko-Slovenském plese se doslova sesunula k zemi a v naplněném sále mezi lidmi omdlela. Byl přivolán lékař. Ina je naštěstí v pořádku.

O hodinu později již pokračovala v práci, kterou na plese měla. "Byl to nízký tlak, vydýcháno v místnosti, hodně lidí kolem, bohužel jsem omdlela," řekla Super.cz blogerka, která se naštěstí nijak nezranila. "Zachytil mě trošku můj snoubenec, záchranář v jistém smyslu, proto jsem se neuhodila do hlavy," vysvětlila Ina.

Z pádu si víc nepamatuje. "Snoubenec říkal, že tam bylo hodně lidí, co chtělo pomoci. Moc všem děkuju. Byla přivolána paní doktorka, změřila mi tlak, měla jsem 60 na 70. Paní doktorka celkem koukala," dodala Ina, která je ráda středem pozornosti kvůli svým outfitům.

"Chtěla jsem být určitě vidět jinak, než pádem. Šaty jsou Le Monika. Nenechala jsem si nic šít na míru, jsou půjčené. Po pádu zůstaly neponičené, jsou vlastně nesmrtelné," dodala s úsměvem Ina T.

Reklama

Další články

Načítám