Hlavní obsah
Článek

Další díl Výměny manželek byl opět zajímavou podívanou. Svérázná ajťačka Karolína se přestěhovala z rodinného domu do paneláku, kde vládl tvrdý patriarchát. Naopak klidná Mirka se dostala do domácnosti ovládané nejrůznějšími technologiemi.

Hned z úvodu byla v šoku z toho, kolik času tráví děti na tabletech, neodloží je ani u jídla a jsou na nich minimálně 4 hodiny denně. Pak ji také překvapilo, že rodina nestíhá ranní hygienu včetně čištění zubů. Přesto si náhradní manželé ve finále sedli.

Zato na druhé straně byla důsledná Karolína překvapená z nepořádku. Po pár dnech vypukne konflikt s Tomášem a stále se stupňuje. Tématem jejich sporu je utrácení peněz, kterých rodina nemá dostatek. Další spor nastal ohledně výchovy dětí, do které si Tomáš nechtěl nechat mluvit. „Podrazil mě, takže já na nějaký režim kašlu a budu si to dělat podle sebe,“ řekla Karolína.

Tomáš si mezitím také uvědomil, jak skvělou ženu po svém boku má. Mirku by si vzal z fleku znovu. „Seber se a vypadni. To není teta, ale zlobivá paní, která lže,“ vygradovala drsná hádka.

Reakce diváků na sebe nenechaly dlouho čekat. Sympatičtější jim tentokrát byla Mirka, naopak z Karolíny kvetli.

„Ta IT rodina byla celkem bizár. Hygiena na nule, ale hlavně, že mají 6 košů na odpad,“ napsala jedna z divaček.

Hlavně, že má tříletý dítě v ruce tablet, ale že má ještě ve třech letech dudlík, to nikoho nezajímá,“ píší ti mírnější fanoušci Výměny manželek.

„To zase byl díl. Mimčo dostane hodinky, kdyby se někam schovalo, tak aby mu mohl zavolat kde je. A nejraději by ani děti ze školky nevyzvedli, jen aby měli klid. Láska na bodu nula,“ uvádí další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám