Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Survivor je v plném proudu, a samotní hráči se začínají postupně vybarvovat. Dokonce už došlo na vyřazování, které rozhodlo o prvních nejslabších hráčích.

Ostrov opustila i fitness trenérka Soňa Sedláčková, která prohrála duel s Karolínou Krézlovou (36).

Netrvalo dlouho, co se Soňa rozhodla zveřejnit svou „šokující výpověď“ z doby, kdy byla ve hře. Krásné vzpomínky si zpátky do reality rozhodně nepřivezla.

„Aliance se tvořila ještě v hotelu před samotnou hrou – Bára, Kundosaki, Andrea, Vašek, Peter a Švanci. Produkce nezvládla výběr, protože se vzájemně znali. Soutěže a život na ostrově byl super. Sociální hra těchto lidí se nespojovala s mými hodnotami. V tichosti se stáhnout a pozorovat jejich ega byl velký zážitek. Byla jsem v šoku, když někteří veřejně mluvili o drogách, kokainu, alkoholu a steroidech,“ svěřila se Soňa na svém Instagramu.

„Měla jsem možnost vidět manipulátora v akci, aroganci, chlad, ego, narcismus, neutralitu, ale také humor. Nejdřív jsem si myslela, že je chyba u mě, ale s příchodem nových osob a výpovědí Filipa a Karolíny jsem si uvědomila, že mé srdce nelže a slovo láska, pokora, podpora a porozumění nemá na ostrově prostor,“ vysvětlila s dodatkem, že pocítila i šikanu.

„Na ostrově vládla určitý čas šikana. Jedno jsem na ostrově cítila, za každou cenu chtít být úspěšný, viděný, být celebrita nebo herec, moderátor se sebou někdy nese energii, která pohltí vaše ego. Je neuvěřitelné, že náš kmen nepoznal vzájemnou úctu, lásku a lidskost.“ uvedla v rozsáhlé zpovědi, na jejíž zveřejnění potřebovala pořádnou dávku odvahy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám