Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že vztahy Leonarda DiCapria (49) se stále mladšími ženami jsou už lidem spíše k smíchu. Teď se objevil vedle devatenáctileté modelky a za tento svůj počin si vysloužil lavinu posměšných komentářů.

Herec je známý tím, že chodí jen se ženami do pětadvaceti let. Naposledy se scházel s třiadvacetiletou dcerou seriálového Odpadlíka Lorenza Lamase Victorií. Jenže po Novém roce už spolu nebyli viděni, a tak by se dalo říct "kdeže loňské sněhy jsou". Před pár dny se Leo na večírku objevil vedle jiné krásky, modelky Eden Polani, které je teprve devatenáct. A zdá se, že to už je i na jeho fanoušky příliš.

Na Twitteru se rozjela velká diskuse o tom, jak moc mladá Leova nová společnice vlastně je. „Je tak mladá, že její středoškolské vzdělání přerušil covid,“ objevilo se v komentářích. „Nová přítelkyně se ještě nenarodila, když měl Titanic premiéru, zaznělo v jiném komentáři. „Někdo musí zastavit Leonarda DiCapria. Před deseti přítelkyněmi to bylo vtipné,“ reagoval jiný účastník diskuse. A další se dokonce navezl i do hercova ekologického aktivismu. „Leonardo se bojí změny klimatu jen proto, že chce zanechat lepší svět pro své přítelkyně.“

A kdo je vlastně Eden Polani? Jedná se o modelku, která v současné době žije v Los Angeles a možná už i díky Leonardovi získává stále více sledujících na sociální síti. Pracuje pro agenturu ITM Models, objevila se na obálce časopisu Glamour a účastnila se řady modelingových kampaní po celé Evropě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám