Hlavní obsah
Článek

Přestože nešlo o nijak okázalou společenskou událost, křest knihy modelky a moderátorky Evy Čerešňákové (37) nikdo z hostů nepodcenil. Česká vicemiss z roku 2007 na akci vedle řady dalších hostů pozvala i bývalé držitelky korunky krásy.

Mezi hosty tak nechyběla Česká Miss 2008 Eliška Bučková (34), která byla také jednou z kmoter knihy. Dorazila v monochromatickém modelu, béžový kostýmek doplnila kabelkou a botami ve stejné barvě. Na slavnostní události nechyběla ani Miss České republiky z roku 2004 Jana Doleželová (42), která překvapila svým novým sestřihem a vlasy na mikádo, šaty zvolila v tmavě zelené barvě od známé módní značky.

Moderování knihy Úlet civilizované holky se ujala Miss České republiky z roku 2003 Lucie Křížková (39), která na akci zvolila černý model. Absolutně k nepřehlédnutí byla modelka Dominika Branišová. V zeleném kompletu od návrhářky Zuzany Lešák Černé zářila po boku svého partnera, hokejisty Jaromíra Jágra. Těhotná modelka Eva Čerešňáková (37) pak své rostoucí bříško předvedla v modrých šatech s odhalenými zády od Lenky Mulabegovič. Na to, kdo další se na akci objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám