Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Jana Fabiánová prožívá jedno ze svých nejtěžších období. Před pár dny odešla v třiaosmdesáti letech do nebe její milovaná maminka, uznávaná umělkyně Naďa Urbánková (†83), která zemřela na komplikace spojené s rakovinou a nedávno prodělaným covidem.

„Zemřela ve spánku, bez bolestí. Jménem celé naší rodiny děkuji za soucit a prosím o možnost vyrovnat se s touto zdrcující zprávou v soukromí. Miluji tě napořád. Tvoje Jana,“ oznámila dcera v sobotu. Nyní nově sdílela dojemný vzpomínkový snímek, na kterém je Jana v náruči své maminky ještě malé děvčátko.

V příspěvku také poděkovala všem fanouškům za vyjádření soustrasti a sdílení krásných vzpomínek na její maminku.

„Omlouvám se, jestli jsem zatím nestihla reagovat, chodí mi tisíce zpráv, každou čtu, za každou z nich jsem hluboce vděčná. Momentálně máme plné ruce práce s organizací smutečního obřadu. Nejpozději zítra se dozvíte, kde a kdy se budete moci s maminkou rozloučit. Děkuji vám za sílu. vaše Jana,“ napsala Jana Fabiánová k černobílé fotografii, která vzbudila další hluboké emoce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám