Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Mašlíková (41) v posledních letech jako by rozkvetla. Stojí za tím spokojený osobní život, ale také zdravý životní styl, který vyznává. Přesto se nedávno přiznala, že by na své postavě chtěla ještě zamakat.

"Nejsem ve formě, ve které bych chtěla být. Když přestanu cvičit, začnu hubnout. Svaly šly dolů. Mám asi o tři kila méně. Jde o můj pocit a ten je teď špatný," svěřila se maminka syna Andreáska pro Super.cz.

V jednom ze svých příspěvků na sociálních sítích také přiznala, že si s přibývajícím věkem umí víc užívat života.

„Umím mnohem víc ocenit drobnosti a radovat se z nich. Mnohonásobně si užívám hezké okamžiky a zážitky. Zároveň se už tolik nestresuji, jen tak se z ničeho nepo*eru a mám nadhled. Lépe odhadnu pitomce a neztrácím čas s debilama. Mám pocit, že až teď se učím pořádně žít a užívat,“ napsala s tím, že ve svých dvaceti letech vnímala lidi v jejím aktuálním věku téměř jako důchodce. Nyní si uvědomuje, jak moc se mýlila.

„Před dvaceti lety pro mě byli čtyřicátníci téměř důchodci. Když byli někde v baru, tak jsem si říkala, bože ti jsou trapní, proč sem ještě lezou?! Měla jsem pocit, že už mají vše za sebou, bylo mi jich vlastně líto, že už asi žijí nudný a stereotypní život a nám mladým závidí. Sakra, jak já jsem se, jako mladé tele, pletla,“ dodala manželka uznávaného trenéra MMA Andrého Reinderse.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám