Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Najít svou spřízněnou duši není jednoduchou záležitostí. Zpěvačka Lucie Bílá (58) o tom ví své, avšak před několika lety potkala Radka Filipiho, se kterým se dala dohromady a už 8 let spolu prožívají krásný harmonický vztah.

To je znát i na jejich sociálních sítích, kde se tentokrát Lucie dojemně vyznala ze svých citů.

„Jsem tak ráda, že jsi lásko. V tomto zmatku všeho, co je kolem, jsi můj maják v moři. Děkuji ti za zázemí, za obejmutí, za pohlazení, a hlavně za ten pocit, že je svět hezčí, než teď zrovna je. Kéž každý z těch mocných, co dělají z pravých hodnot guláš, měli vedle sebe taky někoho takového. Kéž by... svět by se uzdravil,“ napsala zpěvačka k fotografii se svým partnerem.

„Miluji tě,“ reagoval Radek Filip na slova své Lucie.

Netrvalo dlouho, co se v komentářích objevilo také spousty vzkazů od fanoušků. „Jste nádherný a sympatický pár. Ta radost a energie, která z vás Lucie jde, je úžasná,“ napsala jedna ze sledujících.

„Krásné vyznání. Vy si to hezké, co prožíváte, skutečně zasloužíte. Je úžasné najít svého životního parťáka, jak do sluníčka, tak do bláta,“ uvedla další.

Je to už nějaká doba, co nám Lucie Bílá přiznala, že Radka přitom na začátku vztahu málem odehnala. Avšak také ze strany Filipiho byly city tak silné, že se odehnat nenechal.

„Já doufám, že s Ráďou už je to napořád. Já jsem ani na vteřinu nepochybovala. Na začátku jsem se samozřejmě bála a už jsem si říkala: , Neblbni, Bílá, vždyť je to pořád dokola. Ne, už dost. Zkusíme to jinak.' Ale měla jsem štěstí, že se Ráďa nenechal odehnat,“ prozradila zpěvačka s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám