Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účast Bena Afflecka (51) na nedělních cenách Grammy aktuálně baví miliony lidí na internetu! Konkrétně jeho nezúčastněný pohled, který dokonale kontrastuje s jeho manželkou Jennifer Lopez (54). Ta si naopak vystoupení hudební legendy Stevieho Wondera očividně užívá a rytmická skladba s ní pořádně šije...

Ben si možná musel tak trochu splnit společenskou povinnost a doprovodit svou ženu na udílení prestižních hudebních cen, kde měla Jennifer důležitou roli – předávala totiž cenu za nejlepší popové album roku. Herec podle očitých svědků po celý večer vypadal, jako by odpočítával každou minutu do konce.

Záběry Bena, kterak téměř s útrpnou tváří sleduje Wonderovu známou píseň Higher Ground, obletěly svět a lidé se baví tím, jak to „Ben zase jednou zabil.“ Jeden uživatel trefně poznamenal: „Vypadá, jako by byl radši u zubaře,“ a další to viděl podobně: „Zdá se, že by chtěl být raději u Dunkina,“ čímž připomněl hercovu oblibu v koblihách Dunkin Donuts.

Není to přitom poprvé, co se Benův výraz stal virálním. V roce 2016 se jako internetový mem rozšířil takzvaný ‚Smutný Affleck‘, kdy byl herec zachycen během rozhovoru k propagaci filmu Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti v době, kdy byly zveřejněny vlažné recenze snímku.

Reklama

Další články

Načítám