Hlavní obsah
Článek

Česká televize odvysílala první epizodu třídílné kriminální minisérie Docent, která vznikla v režii Jiřího Stracha a na motivy scénáře renomované autorské dvojice Josefa Mareše a Jana Malindy.

Hlavních rolí, poměrně nesourodých policejních vyšetřovatelů, se chopili Tereza Ramba (34), která ztvárňuje extrémně problematickou policejní kapitánku a Ivan Trojan (59), jež hraje specialistu na psychologické profilování pachatelů.

„Docent Ivan Trojan je pedant a kapitánka Fousová, pro kontrast, je rozmazlená bordelářka. Je to trochu holka lempl. Kamkoliv přijde, tak v první řadě všechno rozkope, všechny postřílí a až pak klade otázky. To se mi hrálo dobře,“ svěřila se Tereza ke své roli, která diváky prvního dílu zaujala vůbec nejvíc.

Názory na její postavu jsou různorodé, někdo si ji zamiloval, jiní ji odsuzují. Což vypovídá pouze o tom, jak přesvědčivě se role chopila.

„Tak tohle nemělo chybu, byla jste nádherně protivná. Po dlouhé době něco, co mě opravdu bavilo,“ napsala jedna z divaček.

„Nechápu roli Terezy. Myslím si, že takhle drze by se v reálu na takové pozici nikdo nechoval. Upřímně mi to zkazilo dojem z celého seriálu,“ uvedl jiný divák, se kterým další souhlasí.

„Teda Terezo, vzhledu a atraktivitě vaší postavy dávám plný počet bodů, ale doma bych takovou babu nesnesl,“ napsal herečky fanoušek s úsměvem.

„To je snad parodie na policii?! Pokud to byla komedie, tak jsem se moc nepobavila, jiný žánr mě ani nenapadá. Škoda těch herců,“ podotkla divačka.

„Hltal jsem to s otevřenou pusou, pan Jiří Strach umí, záruka kvality. S Ivanem Trojanem jste byli neskuteční,“ vzkázal fanoušek minisérie.

Reklama

Další články

Načítám