Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Součástí soustředění Miss Czech republic bylo i focení v poušti, která poskytuje neuvěřitelná zákoutí a světla, jež na výsledných snímcích a ve videích vyniknou ještě lépe než v realitě.

Písek je samozřejmě všudypřítomný, což je technicky náročné. Ale výsledek bude stát, jak už je zřejmé i z reportážních snímků, které si můžete prohlédnout v naší fotogalerii, za to.

"Zážitek byla už cesta, protože jsme jely v džípech a jejich řidiči nám předvedli opravdový adrenalin," shodovaly se finalistky soutěže, které si užily jízdu smykem, náhlé propady i stoupání na duny, kdy motory dostaly pořádně zabrat. Pak už přišlo na řadu samotné focení s převlékáním a líčením v dost nekomfortních podmínkách i pro technický tým, vizážisty nebo kadeřníka.

"Chtěli jsme využít všech možností, které nám cesta do Spojených arabských emitátů poskytla. A poušť byla jedna z nich. V poušti část dívek natáčela také medailonky, které budou odvysílány v přímém přenosu finále Miss Czech Republic," řekla Super.cz ředitelka soutěže Taťána Makarenko.

Související témata:
Poušť

Reklama

Další články

Načítám