Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) sice nedávno vstoupila do klubu šedesátnic, ale svou životní vitalitou by klidně mohla být vzorem i pro výrazně mladší ženy. Heidi se nedávno pochlubila výstavní figurou v plavkách. Z dovolené poslala i snímek, kde odhodila horní díl plavek.

„Není to už trochu moc?,“ váhala, když Super.cz poslala i odvážnější snímky. Ale proč se nepochlubit, když jí to pořád tak sekne?

Heidi Janků za to umí vzít i na večírcích, Leoš Mareš (47) zveřejnil video, kde zpěvačka divočela v jednom z pražských barů. Tančila na svůj největší hit Když se načančám. Leoš Mareš, herec Štěpán Kozub a řada mladíků v baru byli z Heidi doslova u vytržení. Ta totiž v kozačkách neváhala skočit přímo na barový stůl a pořádně to rozjet!

Heidi Janků to rozjela na párty.

Sem tam i nadzvedla své šatičky a ukázala kalhotky. Když Leoš video zveřejnil, Heidi jen poznamenala: „Tak dík.“ A dále už o sobě mohla číst jen samé pochvaly, protože postavu má ve svém věku jako dvacítka. „Ta musí mít smlouvu s ďáblem, takto vypadat a mít elán v jejích letech je neskutečné, stačí jen závidět,“ okomentovala video jedna z dam. „Ona je furt kost,“ přidala se další.

Samotná zpěvačka prý pozvánky na rande neodmítá, ale zatím nemá na muže štěstí. „S pár jsem se sešla, ale jsou to magoři, kteří nevědí, co chtějí. Nikdy jsem nešla ani na druhé rande. Jsem náročná. Nechci údržbáře ani prince na bílém koni. Chtěla bych někoho normálního, ale těch evidentně moc není. Možná přebírám, až přeberu,“ řekla Super.cz na oslavě svých šedesátin s tím, že se jinak má skvěle.

„Cítím se super. Nebo jak říkáme u nás v Ostravě, fajně. Prožívám hezké období, nic mě netrápí, jsem zdravá, jezdíme s kapelou, mám práci. Takže osobně se mám fajn,“ prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám