Hlavní obsah
Článek

Češi jsou národem pejskařů a milovníci zvířat, ale že by se svými psími mazlíčky i soupeřili? I to je možné, V novém zábavním pořadu Šampioni předvedou divákům své triky zvířecí hvězdy, jejichž umění dostanou za úkol napodobit celebrity.

A jak je vidět, jedná se o hodně vtipnou záležitost! Speciálním hostem pořadu, který v sobotu večer poběží na Primě, byla zpěvačka a herečka Anna Slováčková (28). I ona musela v Šampionech předvést to, co doposud nikdy nezkoušela. Jejím zvířecím protivníkem byla border kolie Foxie, která je mistryní Evropy v psích tricích a také hvězdou v dog-dancingu.

Foxie předvedla ve studiu obrovskou škálu triků a úkolem Aničky Slováčkové bylo si jich co nejvíce zapamatovat a samozřejmě je i ukázat. „Já bych chtěla říct, že už si nepamatuju vůbec nic, a hlavně bych byla velmi znevýhodněná, kdybych to dělala sama,“ smála se Slováčková, které proto zdatně sekundoval herecký fešák Marek Němec (42).

Hrátky na pejska se následně změnily v bizarní podívanou, kde Slováčková skákala po Němcovi a snažila se předvést psí triky. Jak se jí to podařilo, se podívejte ve videu.

V pořadu není důležité vyhrát, ale zúčastnit se a pomoci dobré věci. Soutěžící z řad známých osobností budou pod taktovkou moderátorů Patricie Pagáčové (35) a Davida Gránského (32) získávat i ztrácet během jednotlivých sekvencí pořadu body. Soutěžící s nejvyšším počtem bodů se stane vítězem a svou výhru, která bude ve formě hodnotných darů, věnuje zvířecímu hrdinovi, který pomohl člověku, případně zvířecí charitativní organizaci.

Reklama

Další články

Načítám