Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dle jejích nových fotek na sociální síti byste možná řekli, že je to žačka ze základní školy. Ona je ale místo toho třicetiletou celosvětovou hvězdou, jednou z nejsledovanějších umělkyň na Instagramu a dámou, která získala titul Žena roku časopisu Billboard a dostala se i mezi 100 nejvlivnějších lidí na světě, vyhlášených magazínem Time.

Už víte? Jestli ne, tak můžeme ještě trochu napovědět. Tajemná žena se narodila v roce 1992 v Texasu a živí se jako zpěvačka, skladatelka, herečka a módní návrhářka. Svou kariéru začala v pořadu Barney a přátelé, později se proslavila rolí čarodějky v seriálu Kouzelníci z Waverly.

Prodává miliony alb, spolupracuje s mnoha charitativními organizacemi a v roce 2017 podstoupila transplantaci ledviny. V minulosti se ale hodně řešil také její vztah s Justinem Bieberem a později se zpěvákem The Weekndem. V současné době je podle dostupných informací single, protože prý více času věnuje sebelásce.

Ano, jedná o Selenu Gomez (31), která svým fanouškům ukázala tvář zcela bez make-upu a vyžehlených vlasů a ke snímkům napsala pouze v překladu „já.“ Fotografie zcela pozbývají i jakékoliv retuše, protože herečce a zpěvačce je dokonce na obličeji vidět pupínek. Selena se takto prezentuje i přesto, že má sama značku kosmetiky. A fanoušci ji za to náležitě oceňují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám